Ulti Clocks content

Πείτε μας την γνώμη σας...

Είστε ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα του Συνδέσμου;
 
GreekEnglish (United Kingdom)
 
Νέα
Θωρηκτό Αβέρωφ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 14:34

Θερμές ευχαριστίες απεύθυνε ο Αρχιπλοίαρχος - Κυβερνήτης  του Θωρηκτού Αβέρωφ Σ. Χαραλαμπόπουλος εκ μέρους του ιδίου και του πληρώματος εγγράφως στον Σύνδεσμο Εμπόρων ΚΛΘ για την ευγενική μας χορηγία να καλυφθούν οι ανάγκες του πλοίου σε φρούτα και λαχανικά κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Η προσφορά μας αυτή όπως ειπώθηκε αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εκπλήρωση της αποστολής του πληρώματος του Θωρηκτού Αβέρωφ στην πόλη μας.

 

 

 

 

 

 

 

 
Εκλογές στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 09:25

Θέμα: Εκλογές στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης

Η Διοίκηση του Συνδέσμου σας ενημερώνει ότι έχουν προκηρυχτεί εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).Η οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, καθώς επίσης και η δυσχερής θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας επιβάλουν την ενεργή συμμετοχή μας στις διαδικασίες και την ισχυρή εκπροσώπηση του κλάδου μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων που επηρεάζουν και την υπόσταση των δικών μας επιχειρήσεων.

Ειδικότερα στο Ε.Β.Ε.Θ. οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 από τις 8 π.μ. έως τις 7μ.μ. στο κατάστημα του Ε.Β.Ε.Θ., Τσιμισκή 29. Οι εκλογές θα διεξαχθούν κατά τμήματα. Οι επιχειρήσεις μας συμμετέχουν στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ το οποίο εκλέγει 27 έδρες.Ο Σύνδεσμος Εμπόρων συμμετέχει ενεργά και συλλογικά στις εκλογές του ΕΒΕΘ με υποψηφίους τους κ.κ.

· Κιουτσούκαλη Μιχάλη του Ζαφείρη

· Μαμαλικίδη Παναγιώτη του Θεόδωρου

· Χαραλαμπίδη Ιώαννη του Κωνσταντίνου

Πιο συγκεκριμένα:

Κάθε προσωπική εταιρεία μέχρι δύο (2) ψήφους ως εξής:

- Για τις ομόρρυθμες εταιρείες μέχρι δύο (2) ψήφους δύο (2) ομόρρυθμων εταίρων της, που υποδεικνύονται από το νόμιμο εκπρόσωπο αυτών.

- Για τις ετερόρρυθμες εταιρείες μέχρι δύο (2) ψήφους είτε δύο (2) ομόρρυθμων εταίρων είτε του ομόρρυθμου και ενός ετερόρρυθμου, που υποδεικνύονται από το νόμιμο εκπρόσωπο αυτών.

- Κάθε εταιρία περιορισμένης ευθύνης (ΕΠΕ) μέχρι δύο (2) ψήφους των διαχειριστών ή ενός διαχειριστή και ενός εταίρου της, που υποδεικνύονται από την εταιρεία.

- Κάθε μονοπρόσωπη ΕΠΕ μία (1) ψήφο, αυτή του διαχειριστή της.

- Κάθε ανώνυμη εταιρία (ΑΕ) τρεις (3) ψήφους των εκπροσώπων της, που υποδεικνύονται από το Διοικητικό Συμβούλιο και πρέπει να είναι μέλη αυτού ή ανώτατα διοικητικά στελέχη, που ορίζονται με ειδική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (που πρέπει να υποβληθεί μαζί με το έντυπο εξουσιοδοτήσεως μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2017).

- Κάθε ΙΚΕ δύο (2) ψήφους των διαχειριστών ή ενός διαχειριστή και ενός εταίρου της, που υποδεικνύονται από την εταιρεία.

- Κάθε μονοπρόσωπη ΙΚΕ μία (1) ψήφο, αυτή του διαχειριστή της.

- Κάθε υποκατάστημα, μία (1) ψήφο, αυτή του διευθυντή του ή του αναπληρωτή αυτού.

- Κάθε αλλοδαπή ανώνυμη εταιρεία και εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, μία (1) ψήφο, αυτή του νόμιμου εκπροσώπου της ή του πράκτορα ή αντικλήτου της, υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

- Κάθε συνεταιρισμός, δύο (2) ψήφους, αυτές του προέδρου και του γενικού γραμματέα ή των αναπληρωτών τους, οι οποίοι πρέπει να είναι του μέλη του ΔΣ.

- Στις ατομικές επιχειρήσεις, το δικαίωμα ψήφου (1 ψήφος) ασκείται αποκλειστικά από το μέλος - φυσικό πρόσωπο, χωρίς εξουσιοδότηση εκπροσώπου.

Σημειώνεται ότι το εκλογικό δικαίωμα ασκείται προσωπικά με μυστική δια ψηφοδελτίων ψηφοφορία και απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκησή του είναι η επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου, με το οποίο αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητας του ψηφοφόρου. Κανένας ψηφοφόρος δεν δύναται να έχει περισσότερες από μία ψήφους όσες ιδιότητες και αν έχει. Σε περίπτωση ασκήσεως περισσοτέρων επαγγελμάτων από το ίδιο φυσικό πρόσωπο ή την ίδια επιχείρηση, το εκλογικό δικαίωμα ασκείται στην κατηγορία της κατά δήλωση επιλογής του.

Ο κάθε εκλέκτορας έχει δικαίωμα να βάλει από 1 έως 3 σταυρούς μπροστά από τα ονόματα των υποψηφίων σε κάθε ψηφοδέλτιο.Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούνται τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στην Διοίκηση του ΕΒΕΘ.

 
ΩΡΑΡΙΟ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 12:06

Το πρόγραμμα λειτουργίας της Λαχαναγορας Θεσσαλονικης την περίοδο των εορτών θα διαμορφωθεί ως εξής:

Για τα Χριστούγεννα

Παρασκευή 22 Δεκεμβριου: άνοιγμα ζυγιστηρίου στις 4π.μ. και αγοραπωλησίες 4π.μ. - 4μ.μ.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου: κλειστά

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου: κλειστά

Δευτερα 25 Δεκεμβριου: κλειστά

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου: κλειστά

Τετάρτη 27 Δεκεμβριου : άνοιγμα ζυγιστηριου στις 3π.μ. και αγοραπωλησίες 4π.μ.  - 4μ.μ.

Για την Πρωτοχρονιά

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου: άνοιγμα ζυγιστηρίου στις 4π.μ. και αγοραπωλησίες 4π.μ. - 4μ.μ.

Σαββατο 30 Δεκεμβριου : κλειστά

Κυριακη 31 Δεκεμβρίου: κλειστά

Δευτέρα 1 Ιανουαριου: κλειστά

Τρίτη 2 Ιανουαρίου: κλειστά

Τετάρτη 3 Ιανουαριου: άνοιγμα ζυγιστηριου στις 3π.μ. και αγοραπωλησίες 4π.μ. - 4μ.μ

Για τα Θεοφάνεια

Σάββατο 6 Ιανουαριου : κλειστά

 

Από την Διοίκηση του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγορας Θεσσαλονικης

καλές γιορτές με υγεία και εργασία για όλο τον κόσμο.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates