Ulti Clocks content

Πείτε μας την γνώμη σας...

Είστε ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα του Συνδέσμου;
 
GreekEnglish (United Kingdom)
 
Νέα
notifybusiness.gov.gr PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 09:14

Στο notifybusiness.gov.gr πλέον οι γνωστοποιήσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων

Τέθηκε σε λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή γνωστοποίησης των δραστηριοτήτων για μεταποιητικές δραστηριότητες τροφίμων και ποτών, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τουριστικά καταλύματα με πισίνες εντός αυτών και κέντρα αποθήκευσης και διανομής.

Σύμφωνα με ενημερωτικά έγγραφα των επιμελητηρίων προς τα μέλη τους, από 6 Ιουνίου 2017, οι γνωστοποιήσεις για τις δραστηριότητες που αναφέρονται παραπάνω, υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας notifybusiness.gov.gr.

Σύμφωνα με την απόφαση που έχει υπογράψει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο φορέας που επιθυμεί να υποβάλει γνωστοποίηση της έναρξης λειτουργίας της δραστηριότητάς του, εγγράφεται στο σύστημα μέσω των κωδικών που χρησιμοποιεί για την εισαγωγή στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (taxisNet). Η γνωστοποίηση που υποβάλλεται στο σύστημα φέρει μοναδικό αριθμό που παράγεται από το σύστημα. Το αρχείο με τον μοναδικό αριθμό επέχει θέση αποδεικτικού υποβολής της γνωστοποίησης.

Για την υποστήριξη τόσο των επιχειρήσεων όσο και των στελεχών των αρμόδιων αρχών, εγχειρίδια λειτουργίας του συστήματος, καθώς και λίστα συχνών ερωτήσεων (FAQ) είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.notifybusiness.gov.gr.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και Γραφείο Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 08:18

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του στο Δ.Σ. της Τετάρτης 7 Ιουνίου προχωράει στην εφαρμογή θερινού ωραρίου ξεκινώντας από την Παρασκευή 14 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά η Λαχαναγορά θα παραμείνει κλειστή τις παρακάτω ημερομηνίες :

  • Παρασκευή 14 Ιουλίου: κλειστά
  • Παρασκευή 21 Ιουλίου: κλειστά
  • Παρασκευή 28 Ιουλίου: κλειστά
  • Παρασκευή 4 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 11 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 18 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 25 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου: κλειστά
  • Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου: κλειστά

 
Εκδηλώσεις Love Your Local Market 2017 στην Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 23 Μάιος 2017 13:32

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις Love Your Local Market 2017 στην Θεσσαλονίκη

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. για πρώτη φορά συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό θεσμό "Αγαπώ την Αγορά μου" (Love Your Local Market) και φέρνει στο λιγμάνη της πόλης την μεγαλύτερη γιορτή των αγορών την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.

Η Πανευρωπαική γιορτή "Αγαπώ την Αγορά μου" (Love Your Local Market) είναι μια δράση που υποστηρίζεται και συντονίζεται απο την Παγκόσμια Ενωση Χονδρικών Αγορών WUWM. Η καμπάνια επικσντρώνεται φέτος στη νέα γενιά, επιλέγοντας ως σύνθημα "Markets for the nev generation".

Στόχος της δράσης είναι να "ενωθούν" μικρές και μεγάλες τοπικές Αγορές, να προβληθεί η σχέση μεταξύ Αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών, να δυναμώσει η χονδρική και λιανική αγορά και να αναδειχθούν ποιοτικά προιόντα που διακινούνται στις αγορές όλης της χώρας.

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν τον θεσμό, στην είσοδο της πύλης  Α' του λιμανιού της πόλης μας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα προσφερθούν εδέσματα από προιόντα της ΚΑΘ.Α.Ε. και της Ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, αλλά και αναμνηστικά δώρα.

Μία εκδήλωση που περιλαμβάνει συναυλίες και γευστικές δοκιμές θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου:

19:00 Ομιλίες χαιρετισμού

19:30 Διατροφικές συμβουλές απο τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Σωτηρίου Μάλαμα, Αντιπρόεδρο της Ενωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας

19:45 Συναυλία με τους The Rundays

20:45 Συναυλία με τους Deep in the top

21:45 Συναυλία με τους Les au revoir

Σας περιμένουμε όλους σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας!

Να σημειωθεί ότι τα φρούτα και τα λαχανικά που θα προσφερθούν ως εδέσματα στην παραπάνω εκδήλωση είναι μια ευγενική προσφορά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates