Ulti Clocks content

Πείτε μας την γνώμη σας...

Είστε ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα του Συνδέσμου;
 
GreekEnglish (United Kingdom)
 
Νέα
FRESKON 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 08:34

FRESKON: Η Θεσσαλονίκη αποτελεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο έναν στρατηγικό κόμβο μεταφοράς φρούτων και


λαχανικών

Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Διοργανώνεται από την ΔΕΘ-HELEXPO, στις 26- 28/4/2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

 

Το “FreshCon Market” διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά κατά τη διάρκεια της Freskon 2018, παρέχοντες υψηλού επιπέδου

επαφές αποκλειστικά και μόνο στους εκθέτες της


Υπό τη διοργάνωση της ΗΕLEXPO και σε στρατηγική συνεργασία με το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ, η υπηρεσία FreshCon market φέρνει σε άμεση επαφή μεγάλες αλυσίδες

σουπερμάρκετ που ελέγχουν ένα σημαντικό δίκτυο διανομής με  τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών,

μια υπηρεσία η οποία παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στους εκθέτες της Freskon 2018.

 

1o Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού, 26 Απριλίου στο πλαίσιο της Freskon


Το διεθνές συνέδριο για το σταφύλι που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της έκθεσης FRESKON, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον

πολλών ανθρώπων, από τον παραγωγικό αλλά και εμπορικό κόσμο . Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους στο συνέδριο, καθώς η

θεματολογία του είναι άκρως ενδιαφέρουσα, οι ομιλητές καταξιωμένοι σε διεθνές επίπεδο, ενώ το συνέδριο θα μεταφέρει για πρώτη φορά στην χώρα μας όλες τις

τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό το δυναμικό προϊόν.


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά και τα βιογραφικά των ομιλητών του συνεδρίου.

 

 

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. θα συμμετέχει στην Freskon 2018 στο περίπτερο 13 σταντ 31.

 

 

Ώρες λειτουργίας


Πέμπτη 26.04: 9:30 – 19:00

Παρασκευή 27.04: 9:30 – 19:00

Σάββατο 28.04: 9:30 – 16:00


Είσοδος: μόνο για Εμπορικούς Επισκέπτες

Τιμή Εισιτηρίου: 20 €
 
ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 07:59

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στο κατάμεστο θέατρο του κέντρου πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης" πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μάρτη στις 18.00 η εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων με το τμήμα των ΚΑΠΗ, με αξιοπρέπεια, όμορφες εικόνες, νοσταλγικές μουσικές, αναμνήσεις, συγκίνηση, ενημέρωση και ιστορική αναδρομή.

Ο Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δερμουτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων κ. Χαρά Αμανατίδου σας ευχαριστούν θερμά για την ευγενική σας χορηγία.


 
Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «FRESKON 2018» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 11:18

Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «FRESKON 2018»

 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συμμετάσχει με εκθετήριο χώρο 228 τ.μ. στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «FRESKON 2018» που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ- HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της Περιφέρειας με τη συμμετοχή της, είναι η προώθηση προς την παγκόσμια αγορά των φρέσκων φρούτων και λαχανικών που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον κλάδο αυτό, η εξωστρέφεια της παραγωγής και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας που παίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία εν γένει. Η FRESKON διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Συγκεντρώνει όλους τους φορείς λήψης αποφάσεων του κλάδου και αναμένεται να την επισκεφθούν χονδρέμποροι εισαγωγείς & εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών, έμποροι λιανικής, σημαντικές αλυσίδες super market από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως επίσης και γεωπόνοι, παραγωγοί αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της συσκευασίας και των logistics. Πλαισιώνεται από μια σειρά παραλλήλων εκδηλώσεων όπως:

  1. Το Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού,
  2. Specialized Παράλληλες εκδηλώσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις,
  3. FreshCon market (B2B Συναντήσεις με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης).

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας (με αγροτικά, ποιοτικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά τα οποία παράγονται στην Κεντρική Μακεδονία) είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων που προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής και αποτελούν προϊόντα-σημαία της Κεντρικής Μακεδονίας. Με τη συμμετοχή της θα πραγματοποιηθεί η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Π.Κ.Μ. και η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 5 Απριλίου 2018. Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Συνημμένο έντυπο) θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax 2313330044.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

  • Τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,
  • Τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
  • Την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ,
  • Τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας, καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή,  2313330428 κ. Γεώργιος Φανέλης και 2313330395 κ. Γεώργιος Γκανάτσιος.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates