Ulti Clocks content
GreekEnglish (United Kingdom)
 
News
notifybusiness.gov.gr PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 11 July 2017 09:14

Στο notifybusiness.gov.gr πλέον οι γνωστοποιήσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων

Τέθηκε σε λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή γνωστοποίησης των δραστηριοτήτων για μεταποιητικές δραστηριότητες τροφίμων και ποτών, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τουριστικά καταλύματα με πισίνες εντός αυτών και κέντρα αποθήκευσης και διανομής.

Σύμφωνα με ενημερωτικά έγγραφα των επιμελητηρίων προς τα μέλη τους, από 6 Ιουνίου 2017, οι γνωστοποιήσεις για τις δραστηριότητες που αναφέρονται παραπάνω, υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας notifybusiness.gov.gr.

Σύμφωνα με την απόφαση που έχει υπογράψει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο φορέας που επιθυμεί να υποβάλει γνωστοποίηση της έναρξης λειτουργίας της δραστηριότητάς του, εγγράφεται στο σύστημα μέσω των κωδικών που χρησιμοποιεί για την εισαγωγή στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (taxisNet). Η γνωστοποίηση που υποβάλλεται στο σύστημα φέρει μοναδικό αριθμό που παράγεται από το σύστημα. Το αρχείο με τον μοναδικό αριθμό επέχει θέση αποδεικτικού υποβολής της γνωστοποίησης.

Για την υποστήριξη τόσο των επιχειρήσεων όσο και των στελεχών των αρμόδιων αρχών, εγχειρίδια λειτουργίας του συστήματος, καθώς και λίστα συχνών ερωτήσεων (FAQ) είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.notifybusiness.gov.gr.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και Γραφείο Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 15 June 2017 08:18

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του στο Δ.Σ. της Τετάρτης 7 Ιουνίου προχωράει στην εφαρμογή θερινού ωραρίου ξεκινώντας από την Παρασκευή 14 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά η Λαχαναγορά θα παραμείνει κλειστή τις παρακάτω ημερομηνίες :

  • Παρασκευή 14 Ιουλίου: κλειστά
  • Παρασκευή 21 Ιουλίου: κλειστά
  • Παρασκευή 28 Ιουλίου: κλειστά
  • Παρασκευή 4 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 11 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 18 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 25 Αυγούστου: κλειστά
  • Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου: κλειστά
  • Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου: κλειστά

 
Εκδηλώσεις Love Your Local Market 2017 στην Θεσσαλονίκη PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 23 May 2017 13:32

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις Love Your Local Market 2017 στην Θεσσαλονίκη

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. για πρώτη φορά συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό θεσμό "Αγαπώ την Αγορά μου" (Love Your Local Market) και φέρνει στο λιγμάνη της πόλης την μεγαλύτερη γιορτή των αγορών την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.

Η Πανευρωπαική γιορτή "Αγαπώ την Αγορά μου" (Love Your Local Market) είναι μια δράση που υποστηρίζεται και συντονίζεται απο την Παγκόσμια Ενωση Χονδρικών Αγορών WUWM. Η καμπάνια επικσντρώνεται φέτος στη νέα γενιά, επιλέγοντας ως σύνθημα "Markets for the nev generation".

Στόχος της δράσης είναι να "ενωθούν" μικρές και μεγάλες τοπικές Αγορές, να προβληθεί η σχέση μεταξύ Αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών, να δυναμώσει η χονδρική και λιανική αγορά και να αναδειχθούν ποιοτικά προιόντα που διακινούνται στις αγορές όλης της χώρας.

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν τον θεσμό, στην είσοδο της πύλης  Α' του λιμανιού της πόλης μας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα προσφερθούν εδέσματα από προιόντα της ΚΑΘ.Α.Ε. και της Ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, αλλά και αναμνηστικά δώρα.

Μία εκδήλωση που περιλαμβάνει συναυλίες και γευστικές δοκιμές θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου:

19:00 Ομιλίες χαιρετισμού

19:30 Διατροφικές συμβουλές απο τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Σωτηρίου Μάλαμα, Αντιπρόεδρο της Ενωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας

19:45 Συναυλία με τους The Rundays

20:45 Συναυλία με τους Deep in the top

21:45 Συναυλία με τους Les au revoir

Σας περιμένουμε όλους σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας!

Να σημειωθεί ότι τα φρούτα και τα λαχανικά που θα προσφερθούν ως εδέσματα στην παραπάνω εκδήλωση είναι μια ευγενική προσφορά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης.

 

Last Updated on Thursday, 15 June 2017 08:26
 
Τρέχω για τα στρατόπεδα PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 19 May 2017 10:06


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Οι ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και οι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

στον Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα», που διοργανώνουν οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά

την Κυριακή 21 Μαϊου 2017

Την Κυριακή 21 Μαϊου 2017 διεξάγεται ο Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα» που διοργανώνουν ο Δήμος Παύλου Μελά και ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή.

Κοινωνικός εταίρος είναι η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Παύλου Μελά.

•Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ

•Οι Αγώνες 10χλμ και 5 χλμ θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Ο Αγώνας διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και περιλαμβάνει πέντε συνολικά αγωνίσματα:

διαδρομή 10 χλμ που θα ενώνει τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρα έναρξης 11.00),

καθώς και διαδρομές 5χλμ, 2 χλμ, δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ και 2 χλμ για ΑΜΕΑ (ώρα έναρξης 11.30) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι Δήμοι Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων - Μενεμένης παρουσιάζουν τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαϊου 2017 και τους ευχαριστούν προκαταβολικά για τη συνεργασία.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα παρακάτω Μέσα:

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94,5 (rthess.gr)

ΕΡΤ3 (webradio.ert.gr)

TV 100 (fm100.gr)

THESTIVAL (thestival.gr)

VORIA (voria.gr)

RUNNINGNEWS (runningnews.gr)

SPORTEVENT (sportevent.gr)

THESSNEWS ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (thessnews.gr)

CITYPORTAL (cityportal.gr)

102 FM (webradio.ert.gr)

95,8FM (webradio.ert.gr)

FM 100 (fm100.gr)

ΒΕΡΓΙΝΑ TV (verginatv.gr)

KULTUROSUPA (kulturosupa.gr)

THESSALONIKIPRESS(thessalonikipress.gr)

GREEN AGENDA (greenagenda.gr)

BHMA PRESS (vimapress.gr)

ORA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (orathessalonki.gr)

AVATONPRESS (avatonpress.gr)

PM NEWS (pmnews.gr)

ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102.3 (akritestoupontou.gr)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΟΨΕΙΣ (opseis.gr)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ που θα αγωνιστούν σε όλες τις διαδρομές είναι

SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ

•ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

•ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

JANNIS, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΣΤΕΛΙΟΥ

ALBA WC

και ο

•ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΟΑΣΘ)

Σύντομες παρουσιάσεις:

ΜΑΣΟΥΤΗΣ (masoutis.gr)

Tο 1976, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Με 262 καταστήματα, 243 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ήπειρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο και Χίο. Απασχολεί περισσότερους από 6.500 εργαζόμενους.

Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (sekath.gr)

Ο Σ.Ε.Κ.Λ.Θ. (Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης) ιδρύθηκε το 1974. Σκοπός του Συνδέσμου είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Η έδρα του Συνδέσμου βρίσκεται μέσα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ. Α.Ε.) που λειτουργεί από το Φεβρουάριο του 1975 στις σημερινές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στο 7ο χλμ της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών στα όρια του Δήμου Ν.Μενεμένης.

Καθημερινά μέσω της Λαχαναγοράς διακινούνται περίπου 800 τόνοι φρούτων και λαχανικών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για ποιότητα και ποικιλία, ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, στην πλειονότητά τους είναι τυποποιημένα, κατάλληλα συσκευασμένα και φέρουν την σωστή σήμανση.

Δεν υπάρχει καλύτερη γεύση από τη γεύση ενός φρέσκου φρούτου ή ενός λαχανικού!

Δεν υπάρχει τρόφιμο που να προσφέρει στον οργανισμό μας περισσότερα θρεπτικά συστατικά ή περισσότερες διαιτητικές ίνες από ένα φρέσκο φρούτο ή ένα λαχανικό!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση από τη βεβαιότητα ότι τα φρούτα και τα λαχανικά που προμηθεύεστε για τους πελάτες, τους φίλους ή ακόμα και την οικογένειά σας είναι φρέσκα, υγιεινά, ασφαλή.

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Κ.Λ.Θ) έχει ένα όραμα. Να διαχειρίζεται με επαγγελματισμό και συνέπεια όλα αυτά τα θέματα που προβλέπονται από τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς και αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, με στόχο να μη διαψεύσει ποτέ τις προσδοκίες των καταναλωτών.

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ (vasilis.com.gr)

Τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ ξεκίνησαν την πορεία τους το 1998 όταν στήθηκε το πρώτο κατάστημα στην πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία 19 χρόνια βρίσκονται κοντά στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής των πελατών της με συνέπεια, υψηλής ποιότητα δημιουργικών προτάσεων και υπέροχων εδεσμάτων.

Γλυκά, τούρτες γάμου και γενεθλίων, γευστικά παστάκια βαπτίσεων, εξαιρετικά σιροπιαστά, παγωτά, γλυκά και αλμυρά κουλουράκια και άλλες ιδιαίτερες παρασκευές εδεσμάτων.

Τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ χρησιμοποιούν αγνά υλικά και η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται από επιλεγμένους προμηθευτές της πόλης. Ο έλεγχος είναι αυτσηρός και δεν γίνεται η παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα.

Οι φανατικοί πελάτες της αλυσίδας καταστημάτων ΒΑΣΙΛΗΣ εξυπηρετούνται άριστα από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό 30 ατόμων, που με αφοσίωση και επαγγελματισμό βρίσκεται κοντά στους πελάτες του και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας γλυκά διατηρώντας πάντα το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

JANNIS, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ (jannis.gr)

Ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Η παραγωγή παστελιού αποτέλεσε και αποτελεί την κύρια παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας. Σήμερα, στην πλούσια γκάμα των προϊόντων JANNIS έχουν προστεθεί το μαντολάτο, τα λουκούμια και άλλα ζαχαρώδη προϊόντα όπως αυτά με βάση το ινδοκάρυδο. Ήδη από το 2000, η εταιρεία , αποδεικνύοντας ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και πρωτοπορώντας στις δυναμικές εξελίξεις των διεθνών αγορών, δημιούργησε νέα πιστοποιημένα βιολογικά (οργανικά) προϊόντα που γνωρίζουν επιτυχία στην Ελλάδα και αυξανόμενη ζήτηση στο εξωτερικό.

Το εμπορικό της δίκτυο πέρα από την κάλυψη της εγχώριας αγοράς επεκτείνεται και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Πολλά από τα προϊόντα της κυκλοφορούν επίσης και με ιδιωτικές ετικέτες, πιστοποιώντας την εμπιστοσύνη των πελατών στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων JANNIS, στην προσεκτική επιλογή των καλύτερων συστατικών αλλά και στην ευελιξία της επιχείρησης να προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών της.

Με σχεδόν μισό αιώνα δυναμικής και συνεχώς εξελισσόμενης παρουσίας, η JANNIS αποτελεί διεθνώς τον πιο αναγνωρισμένο πρεσβευτή του ελληνικού παραδοσιακού παστελιού. Η επιτυχημένη αυτή πορεία αποδίδεται κυρίως στην αφοσίωση των πελατών της αλλά και στη σταθερή τους προτίμηση στα προϊόντα JANNIS.

ALBA WC (albawc.gr)

Η ALBA Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1999 τοποθετώντας πάνω από 250 χημικές τουαλέτες στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και είναι από τις πρώτες εταιρείες στην ενοικίαση χημικών τουαλετών καλύπτοντας σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό της αγοράς.

Ειδικότερα στην Β. Ελλάδα, δημιούργησε την ανάγκη ύπαρξης μιας οργανωμένης εταιρείας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ώστε σήμερα να πρωταγωνιστεί στον τομέα της.

Η εφαρμογή των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ISO 14001 και ISO 9001, η επιτακτική ανάγκη κάλυψης υπηρεσιών υγιεινής στα σύγχρονα εργοτάξια, καθώς και η ευαισθητοποίηση των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων σε θέματα υγιεινής, ωθούν την ALBA WC σε συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών της,

με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα συντήρησης και τουαλέτες, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οικολογίας, ο πολιτισμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια επιβάλλουν την ύπαρξη και χρήση βιολογικών τουαλετών σε δημόσιους χώρους.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (oasth.gr)

Ο Ο.Α.Σ.Θ. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, ιδρύθηκε το 1957 με το Νομοθετικό Διάταγμα 3721/1957 και εκτελεί το έργο των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, με συμβάσεις παραχώρησης (οικονομικές συμφωνίες) που υπογράφονται μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ο.Α.Σ.Θ.

Το απασχολούμενο κεφάλαιο του Ο.Α.Σ.Θ. είναι κατανεμημένο σε 424 ακέραιες μετοχές, εκ των οποίων οι 346 είναι κατανεμημένες σε 1.900 περίπου μικρομετόχους αυτοκινητιστές, οι 29 ανήκουν στην ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε., οι 25 ανήκουν στον Συνεταιρισμό των Εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. και οι 24 ανήκουν στο νομικό πρόσωπο του Ο.Α.Σ.Θ.

Στον Ο.Α.Σ.Θ. απασχολούνται 2.600 περίπου Εργαζόμενοι, οι επιβάτες εξυπηρετούνται δια 79+4 των Κ.Τ.Ε.Λ λεωφορειακών γραμμών, με την κυκλοφορία 544 λεωφορείων απ’ τα 618 που διαθέτει ο Ο.Α.Σ.Θ. και μετακινεί ετησίως 167.000.000 περίπου επιβάτες.

Στον Ο.Α.Σ.Θ. εφαρμόζεται από το 2005 ειδικό πρόγραμμα για την δωρεάν μεταφορά Α.με.Α. και κάθε χρόνο 12.000 περίπου μετακινήσεις Α.με.Α. (άτομα με αναπηρικά αμαξίδια και λοιπές αναπηρίες) πραγματοποιούνται με τα 4 ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. (3 κανονικά και 1 εφεδρικό).

Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει εγκαταστήσει σύστημα τηλεματικής για τον εντοπισμό των λεωφορείων και την διαχείριση της κυκλοφορίας αυτών, ως και για την πληροφόρηση των επιβατών δια της οπτικής και ηχητικής αναγγελίας των στάσεων εντός όλων των λεωφορείων και σε 200 τηλεματικές έξυπνες στάσεις δια της αναγγελίας της ώρας διέλευσης των διερχόμενων λεωφορείων.

Από τα 622 λεωφορεία που διαθέτει ο Ο.Α.Σ.Θ., τα 347 είναι κανονικά, τα 249 αρθρωτά, τα 22 μικρά και 4 ειδικά διαμορφωμένα για μετακίνηση Α.με.Α.

Ο ΣΤΟΧΟΣ

ΣΤΟΧΟΣ των διοργανωτών, πέρα από το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών για την ανάκτηση του δημόσιου χώρου από την κοινωνία, την απόδοση και αξιοποίηση όλων των πρώην στρατοπέδων ως κοινόχρηστους, ελεύθερους χώρους πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και αναψυχής.

Η πρόσφατη απόδοση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, στο Δήμο και στους πολίτες, είναι η αρχή και η μεγάλη ευκαιρία να επαναληφθεί το γεγονός σε όλα τα στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων της ελληνικής επικράτειας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ορίζεται η Τρίτη 18-4-2017

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την 18-5-2017

-ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

α. Με on line εγγραφή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στα fax: 2313 302837 & 2310 725076

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:

•Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Σταυρούπολη, Λαγκαδά 221,

3ος όροφος, Τμήμα Αθλητισμού, ώρες 9.00πμ -14.00, τηλ: 2313 302961, 960

•Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Γραφείο Αθλητισμού, ώρες 9.00πμ - 14.00, τηλ: 2310 725775

•Πρώην Δημαρχείο Πολίχνης, Θ. Καρυπίδη 2, Ισόγειο, Τμήμα Αιτημάτων,

ώρες 08.00 – 14.00, τηλ: 2313 302363,

•Πρώην Δημαρχείο Ευκαρπίας, Εθν. Αντίστασης 24, 2ος όροφος,

Τμήμα Αιτημάτων, ώρες 08.00 -14.00, 2313 502106,

δ. την ημέρα του αγώνα για περιορισμένο αριθμό ατόμων έως τις 9:00 πμ.

-ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

β. Ομαδικές (από 4 άτομα και πάνω), που απευθύνονται σε οικογένειες, σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, 2313 302-961 , 960

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Γραφείο Αθλητισμού, 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, 2310725775

Κατεβάστε

Αίτηση για Ατομική Εγγραφή

Αίτηση για Ομαδική Εγγραφή

Προκήρυξη

Αφίσα σε υψηλή ανάλυση

 

Last Updated on Friday, 19 May 2017 10:20
 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΚΟΜΒΟ Κ16 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 19 May 2017 08:32

Θεσσαλονίκη: Κλειστός για 14 μέρες ο κόμβος Κ 16 – Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία

Από σήμερα Πέμπτη (18-05-2017) και συνολικά για δεκατέσσερις (14) ημέρες θα εκτελούνται εργασίες στον κυκλικό κόμβο Κ16 (Κόμβος Λαχαναγοράς) και για αυτό θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας εντός του κυκλικού κόμβου Κ 16, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έργα εκτελούνται στα πλαίσια του έργου της Π.Κ.Μ. «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Α.Θ.Ε και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

- Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου
μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

- Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το ανατολικό τμήμα της οδού Πόντου
(κεντρική αγορά Θεσ/νίκης) μέσω του ισόπεδου κόμβου της Συμμαχικής οδού με την τοπική οδό.

- Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Ευκαρπία, Καλοχώρι, Κεντρική αγορά Θεσ/νίκης και την οδό Πόντου (ανατολικό τμήμα), μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

- Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Περιφερειακή οδό ρεύμα πορείας προς ανατολικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου, μέσω της οδού Πόντου (ανατολικό τμήμα), της τοπικής οδού, του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής οδού – Παράπλευρης αυτής – Συμμαχικής οδού και την παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.

- Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Αθήνα συνεχίζει να διεξάγεται μέσω του προσωρινού κλάδου προς Αθήνα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.
Last Updated on Friday, 19 May 2017 10:21
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 27
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates