Ulti Clocks content
GreekEnglish (United Kingdom)
 
News
ΑΠΕΡΓΙΑ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 02 February 2016 10:30

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

СТАЧКА

GREVĂ

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (4/2/16)

Συμμετοχή των εμπόρων

της ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ

στην πανελλήνια ΑΠΕΡΓΙΑ

ενάντια στα

ασφαλιστικά – φορολογικά μέτρα

 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 26 January 2016 11:48

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗ

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 2μ.μ. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΑΘ.Α.Ε. κοινή συνάντηση του Δ.Σ. της ΚΑΘ.Α.Ε. και του Σ.Ε.Κ.Λ.Θ. με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Αντώνη Παπαδεράκη. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν το Σύνδεσμο Εμπόρων και του εμπόρους της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης όπως:

1.Η έλλειψη στρατηγικής για τον εκσυγχρονισμό, την αναδιοργάνωση και την εξέλιξη της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ως Βαλκανικό Κέντρο Χονδρικού Εμπορίου.

2. Η αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

3. Η αναμόρφωση της ΚΥΑ σχετικά με τις μισθώσεις καταστημάτων εντός της Κεντρικής Αγοράς.

4. Η μείωση των μισθωμάτων.

5. Η δημιουργία γραφείου πιστοποίησης διανεργούμενων ενδοκοινοτικών πράξεων με αλλοδαπές εταιρίες και εμπόρους (Βουλγαρία, Ρουμανία κ.τ.λ.)

6. Η αύξηση του αριθμού των εκπροσώπων του Συνδέσμου Εμπόρων στο Δ.Σ. της ΚΑΘ.Α.Ε. κατά τουλάχιστον δύο ακόμη.

 

 

 
Agrotica 28-31/01/16 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 26 January 2016 10:47

26η Agrotica

Από τις 28 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου 2016, η 26η AGROTICA σας περιμένει και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Συνεπής στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια, η μεγαλύτερη διεθνής συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Μηχανήματα, Εξοπλισμό και Εφόδια από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 26η Agrotica επισκεφθείτε το site:

http://agrotica.helexpo.gr/

 
50στά Δημήτρια PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 17 December 2015 09:38

ΠΡΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΜΠ0ΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

50στά Δημήτρια: Ενα μεγάλο ευχαριστώ!

Νεωτερικά, πρωτοποριακά, κοσμοπολίτικα και πέραν κάθε προσδοκίας από πλευράς προσέλευσης του κόσμου, που κυριολεκτικά πλημμύρισε και απογείωσε με τν ενθουσιώδη παρουσία του το θεσμό, τα φετινά 50στά Δημήτρια ολοκλήρωσαν το έργο τους, που δεν ήταν άλλο απο΄την παρουσίαση μιας πρότασης για τον πολιτισμό, δομημένης με τη μορφή ενός φεστιβάλ, που όλον τον Οκτώβριο, ανάδειξε την εξωστρεφή, δημιουργική, τολμηρή και καινοτόμα πόλη. Τη Θεσσαλονίκη - σταυροδρόμι ιδεών και τάσεων, τη Θεσσαλονίκη κοιτίδα και τόπου όπου εντός της αιώνες τώρα συνδιαλέγονται, συμβιώνουν, συμπράττουν και συντονίζονται, όλες οι φυλές. Ολη η Μεσόγειος. ΚΑι όλα εκείνα που πρεσβεύουν, ειδικά τούτη την δύσκολη και στενάχωρη εποχή πως ο πολιτισμός είναι η μόνη μας πατρίδα, αλλά και πυξίδα πλεύσης σ' αυτά τα αχαρτογράφητα νερά της οικονομικής και γεωπολιτικής κρίσης, που ανατρέπει δεδομένα και επαναπροσδιορίζει αξίες και σταθερές.

Τα καταφέραμε: πίσω απο τον κωδικό "Futureβαλ", υπό την σκέπη του οποίου ξεδιπλώθηκαν οι δράσεις και το θέαμα λόγου, εικόνας και μουσικής, που αποτέλεσαν τον πυρήνα των εκδηλώσεων μας, αναπτύχθηκε ένας διάλογος της πόλης με τον κόσμο. Του εδώ, με το εκεί, του έκκεντρου με το κέντρο, του χθες με το σήμερα και του αύριο με το τώρα. Και καθώς ήρθε η ώρα του απολογισμού, η στιγμή δηλαδή που το Φεστιβάλ των Δημητρίων μετρά και εκτιμά τα όσα "συνέβησαν", προκειμένου να νοηματοδοτήσει το παρόν του, αλλά και να προετοιμαστεί για την επόμενη διοργάνωση, ήρθε και η στιγμή για ένα μεγάλο και απο καρδιάς ευχαριστώ. Σε εσάς που μας συμπαρασταθήκατε. Σε εσάς που συνοδοιπορήσατε μαζί μας.  Που μας υποστηρίξατε και μας εμψυχώσατε, υλικοτεχνικά αλλά και συναισθηματικά. Επικοινωνιακά μα και έμπρακτα, χορηγώντας και ενισχύοντας μας, προκειμένου η Θεσσαλονίκη να απολαύσει και να κοινωνήσει το φετινό πλούτο εκδηλώσεων.

Ενα μαγάλο ευχαριστώ, που σταθήκατε πλάι μας. Γιατί να το κρύψω: στην εποχή των δεινών οικονομικών, η παρηγορητική και θερμή από μέρους σας συμπόρευση, όχι απλά διευκόλυνε, μα ήταν το πιο κομβικό σημείο επιτυχίας των φετινών 50στών Δημητρίων. Του χρόνου καλύτεροι! Του χρόνου καλύτερα! Του χρόνου, θέλω να πιστεύω, όλοι μαζί! Και πάλι. Για την πόλη και τον πολιτισμό, για τη Θεσσαλονίκηκαι το μέλλον.

Δεχθείτε τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μου, όπως και την κατάθεση από πλευράς μου του σεβασμού, της αγάπης και της εκτίμησης μου, για όλα όσα προσφέρατε εσείς και οι συνεργάτες σας, προς επίτευξη του έργου μας. Και ραντεβού στα επόμενα Δημήτρια! Πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο δημιουργικοί, πιο αποφασισμένοι, για την πόλη και τον πολιτισμό!

Ελλη Χρυσίδου

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού

Last Updated on Thursday, 17 December 2015 10:10
 
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 16 December 2015 11:58

ΘΕΜΑ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ -ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Με επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή προσπάθεια του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του ώστε να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός φιαλών αίματος για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του Συνδέσμου. Η αιμοδοσία διεξήχθει εντός της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Ιπποκράτειου από τις 9π.μ. έως της 1μ.μ. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συνδέσμου με χαρά και προσέφερε λίγα λεπτά από το χρόνο του προκειμένου να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.  Η πρωτοβουλία αυτή της Διοίκησης του ΣΕΚΛΘ  θα επαναληφθεί τον Ιούνιο του 2016.

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

 

 

 

 

Last Updated on Wednesday, 16 December 2015 12:34
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 27
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates