Ulti Clocks content

Πείτε μας την γνώμη σας...

Είστε ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα του Συνδέσμου;
 
GreekEnglish (United Kingdom)
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:36 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 14:51

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου του Νομού Θεσσαλονίκης με Υπουργούς, τον περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, Βουλευτές, Δημάρχους και λοιπούς εκπροσώπους της πολιτείας και των διωκτικών αρχών, με αντικείμενο συζήτησης τη σημερινή κατάσταση της αγοράς, και τις επιπτώσεις του παρεμπορίου των οπωροκηπευτικών στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεών της περιφέρειας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΒΕΘ με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (ΣΕΚΛΘ) υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων της πόλης (ΕΒΕΘ και ΕΕΘ) και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ). Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κ.κ. Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Δήμου και ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Μπακατσέλος. Επιστολή χαιρετισμού απέστειλαν οι κ. κ. Καράογλου Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Καλαφάτης Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής και η κα. Μάρκου βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Κεντρικός ομιλητής της συνάντησης ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΘ κ. Ιωάννης Χαραλαμπίδης, ενώ τοποθετήσεις παρεμβάσεις έκαναν οι: κ. Τσαμασλής αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Παπάς αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Αμανατίδου-Πασχαλίδου και κα Χαραλαμπίδου, ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Ζορπίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ κ. Μανδρίνος, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΘ ΑΕ κ. Κακαφίκας, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Αβραμίδη ΑΝΕΛ κ. Κοτσαϊλίδης, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Βλαχογιάννης, ο γενικός γραμματέας του ΕΕΘ και πρόεδρος των επαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ κ. Τσεμπερλίδης, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ β΄ υπαστυνόμος κα Κεραμιτσή, ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ κ. Μαυρίδης, η Διευθύντρια του Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου κα Χονδρογιάννη και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Αθηνών κ. Κυρλής.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι κ.κ. Υφυπουργός παιδείας και θρησκευμάτων κ. Γκιουλέκας, ο βουλευτής ΝΔ κ. Ορφανός, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Αμανατίδης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Κυρίζογλου, οι αντιδήμαρχοι Ωραιοκάστρου κ. Ματσουκατίδης και Θερμαϊκού κ. Βογιατζής, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Φωτόπουλος, ο γενικός διευθυντής περιφερειακής αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής κ. Γούναρης, ο γεν. γραμματέας της ΟΕΕΘ κ. Πουταχίδης, ο Α΄αντιπρόεδρος του ΕΕΘ κ. Ηλιάδης, ο διευθυντής του ΕΒΕΘ κ. Πολιτίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης κ. Καζάκος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας – Θράκης κ. Μακρίδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» κ. Τοπούζης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεοδωρόπουλος, ο γεν γραμματέας Συντεχνίας Παντοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Παπαχρήστου, ο πρόεδρος τμήματος επαγγελματιών του ΕΕΘ κ. Σύλλης, οι σύμβουλοι του ΕΒΕΘ κ.κ. Γιαγκιόζης, Σταυρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κουριαννίδης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Οργανισμό Κεντρικής Αγοράς Αθηνών ΑΕ κ. Μαρμαρινός.

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΘ κ. Χαραλαμπίδης πρότεινε τη σύσταση διεπαγγελματικού οργάνου υπό την εποπτεία κάποιας αρχής για την παροχή κάθε μορφής βοήθεια προς τις διωκτικές αρχές για την πάταξη του παρεμπορίου.

Για την επιτυχία του εγχειρήματος ζητήθηκε και η συνδρομή των Δημάρχων της περιοχής διότι αρκετοί εξ’ αυτών δεν επιδεικνύουν την ανάλογη ευαισθησία ως προς τη δίωξη των παραβατών και την προστασία του στεγασμένου εμπορίου των πόλεών τους που αποτελούν το βασικό αιμοδότη λειτουργίας των ΟΤΑ και συμβάλλουν στην απασχόληση και την ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 15:06
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:35 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 15:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 11.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29) συνάντηση των παραγωγικών τάξεων με τους εκπροσώπους της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης με θέμα " ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ".

Η συνάντηση οργανώνεται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (ΣΕΚΛΘ) υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Στη συνάντηση κλήθηκαν να συμμετέχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί και Υφυπουργοί, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, οι Βουλευτές του Νομού Θεσσαλονίκης, οι Δήμαρχοι της περιοχής και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτείας, των παραγωγικών τάξεων και των διωκτικών αρχών.

Τα ΜΜΕ που προτίθενται να καλύψουν την εκδήλωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του ΣΕΚΛΘ τηλ. 2310 764133, φαξ 2310 764341, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως την 14.00 μ.μ. της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 14:22
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:34 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 10:13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών

Δημοσίων Συμβάσεων

Ημερίδα ενημέρωσης για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) διοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ενόψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων στη χώρα μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στις 3.30 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες, που αποτελούν τους εν δυνάμει προμηθευτές του συστήματος (μέσα από το οποίο θα πραγματοποιείται το σύνολο των δημοσίων συμβάσεων στη χώρα μας) θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα πλεονεκτήματά του ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr), τόσο μέσω της παρουσίασης του εγχειριδίου χρήσης του, όσο και μέσω της προβολής demo της ηλεκτρονικής εφαρμογής του.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως τις 21 Νοεμβρίου) στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

πηγή: ΕΒΕΘ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 10:15
 
Παλαιότερα δελτία τιμών...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates