Ulti Clocks content

Πείτε μας την γνώμη σας...

Είστε ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα του Συνδέσμου;
 
GreekEnglish (United Kingdom)
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:38 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 13:03

Ενημερωτική εκδήλωση για το Εμιράτο της Fujairah

Ημερίδα, με σκοπό, την παρουσίαση της οικονομίας και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Εμιράτο της Fujairah των ΗΑΕ, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στις 4 μ.μ., στο ξενοδοχείο The Met. Επίσης θα παρουσιαστούν τα κίνητρα και οι διευκολύνσεις που προσφέρονται στις ξένες εταιρίες, οι δυνατότητες για τοπική παραγωγή, υπηρεσίες logistics ή για διαμετακομιστικό εμπόριο προς πολλές αγορές του Αραβικού Κόλπου και άλλες χώρες.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιπροσωπεία του Οργανισμού Ελεύθερης Ζώνης (Fujairah Free Zone Authority) του Εμιράτου της Fujairah των ΗΑΕ σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, το ΣΕΒΕ και το ΣΒΒΕ.

Τα μέλη της υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας από το Εμιράτο της Fujairah θα είναι διαθέσιμα για κατ΄ ιδίαν επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη για να συζητήσουν σχέδια ελληνικών εταιριών που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δικτύωσή τους σε δυναμικές αγορές μέσω κατάλληλων συνεργιών και συμμαχιών.

Με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει από την ημερίδα, θα προγραμματισθεί στη συνέχεια αποστολή στη Fujairah με ελληνικές εταιρίες που θα ήθελαν να διερευνήσουν περαιτέρω και να προχωρήσουν σε επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες και τοπικές εταιρίες, για την οποία η κυβέρνηση της Fujairah προτίθεται να καλύψει μερικώς έξοδα φιλοξενίας (διαμονής, τοπικών μετακινήσεων κλπ.) όσων συμμετάσχουν.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, πρέπει να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, στην κατηγορία «ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ», το αργότερο μέχρι τις 18.2.2014

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γ. Πατσιαβό (ΣΕΒ, Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τηλ. 2115006144, patsiavos@sev.org.gr), καθώς και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).

 

ΠΗΓΗ: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:37 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 10:03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (ΣΕΚΛΘ) διέθεσε 25 περίπου τόνους νωπών οπωροκηπευτικών σε ιδρύματα και άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Συνδέσμου στο χώρο της Κεντρικής Λαχαναγοράς και διατέθηκαν στους δικαιούχους μέσω των Δήμων και των Σωματείων που συνδράμουν στην ηθική και οικονομική στήριξη των συνανθρώπων μας.

Στη συγκέντρωση των διανεμηθέντων οπωροκηπευτικών συνέδραμαν με την ευγενική τους προσφορά προμηθευτές και έμποροι της Κεντρικής Αγοράς και η Διοίκηση του Συνδέσμου.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Εμπόρων ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια είτε με προσφορά τροφίμων είτε με προσωπική εργασία και εύχεται σε όλους χαρούμενες γιορτές.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:36 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 14:51

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου του Νομού Θεσσαλονίκης με Υπουργούς, τον περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, Βουλευτές, Δημάρχους και λοιπούς εκπροσώπους της πολιτείας και των διωκτικών αρχών, με αντικείμενο συζήτησης τη σημερινή κατάσταση της αγοράς, και τις επιπτώσεις του παρεμπορίου των οπωροκηπευτικών στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεών της περιφέρειας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΒΕΘ με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (ΣΕΚΛΘ) υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων της πόλης (ΕΒΕΘ και ΕΕΘ) και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ). Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κ.κ. Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Δήμου και ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Μπακατσέλος. Επιστολή χαιρετισμού απέστειλαν οι κ. κ. Καράογλου Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Καλαφάτης Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής και η κα. Μάρκου βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Κεντρικός ομιλητής της συνάντησης ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΘ κ. Ιωάννης Χαραλαμπίδης, ενώ τοποθετήσεις παρεμβάσεις έκαναν οι: κ. Τσαμασλής αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Παπάς αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Αμανατίδου-Πασχαλίδου και κα Χαραλαμπίδου, ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Ζορπίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ κ. Μανδρίνος, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΘ ΑΕ κ. Κακαφίκας, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Αβραμίδη ΑΝΕΛ κ. Κοτσαϊλίδης, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Βλαχογιάννης, ο γενικός γραμματέας του ΕΕΘ και πρόεδρος των επαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ κ. Τσεμπερλίδης, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ β΄ υπαστυνόμος κα Κεραμιτσή, ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ κ. Μαυρίδης, η Διευθύντρια του Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου κα Χονδρογιάννη και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Αθηνών κ. Κυρλής.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι κ.κ. Υφυπουργός παιδείας και θρησκευμάτων κ. Γκιουλέκας, ο βουλευτής ΝΔ κ. Ορφανός, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Αμανατίδης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Κυρίζογλου, οι αντιδήμαρχοι Ωραιοκάστρου κ. Ματσουκατίδης και Θερμαϊκού κ. Βογιατζής, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Φωτόπουλος, ο γενικός διευθυντής περιφερειακής αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής κ. Γούναρης, ο γεν. γραμματέας της ΟΕΕΘ κ. Πουταχίδης, ο Α΄αντιπρόεδρος του ΕΕΘ κ. Ηλιάδης, ο διευθυντής του ΕΒΕΘ κ. Πολιτίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης κ. Καζάκος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας – Θράκης κ. Μακρίδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» κ. Τοπούζης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεοδωρόπουλος, ο γεν γραμματέας Συντεχνίας Παντοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Παπαχρήστου, ο πρόεδρος τμήματος επαγγελματιών του ΕΕΘ κ. Σύλλης, οι σύμβουλοι του ΕΒΕΘ κ.κ. Γιαγκιόζης, Σταυρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κουριαννίδης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Οργανισμό Κεντρικής Αγοράς Αθηνών ΑΕ κ. Μαρμαρινός.

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΘ κ. Χαραλαμπίδης πρότεινε τη σύσταση διεπαγγελματικού οργάνου υπό την εποπτεία κάποιας αρχής για την παροχή κάθε μορφής βοήθεια προς τις διωκτικές αρχές για την πάταξη του παρεμπορίου.

Για την επιτυχία του εγχειρήματος ζητήθηκε και η συνδρομή των Δημάρχων της περιοχής διότι αρκετοί εξ’ αυτών δεν επιδεικνύουν την ανάλογη ευαισθησία ως προς τη δίωξη των παραβατών και την προστασία του στεγασμένου εμπορίου των πόλεών τους που αποτελούν το βασικό αιμοδότη λειτουργίας των ΟΤΑ και συμβάλλουν στην απασχόληση και την ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 15:06
 
Παλαιότερα δελτία τιμών...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates