Ulti Clocks content

Πείτε μας την γνώμη σας...

Είστε ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα του Συνδέσμου;
 
GreekEnglish (United Kingdom)
 
Διανομή Φρούτων σε Σχολεία PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 13:48

ΘΕΜΑ: Πιλοτική Δράση "Βάλε το Φρούτο στη Ζωή σου"

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα η πρώτη φάση δωρεάν διανομής φρούτων, σε συσκευασία 6 τεμαχίων, στο 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, στο 3ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, στο 3ο Ολοήμερο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης, στο 4ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Παύλος Μελάς, στο 4ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης και στο 5ο Ολοήμερο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης από τον Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης . Το συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα "Βάλε το Φρούτο στη Ζωή σου" που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα ολοκληρωθεί σε 6 φάσεις (μία φορά το μήνα) και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προς τους Έλληνες καταναλωτές στηρίζοντας τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Στη διανομή των φρούτων στο 3ο και 5ο  Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Μενεμένης παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ΑΕ κ. Παναγιώτης Κακαφίκας, ο αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ο κ. Μανωλόπουλος Βασίλειος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων ΚΛΘ κ. Χαραλαμπίδης Ιωάννης.

Με τη διανομή φρούτων επιδιώκουμε να προωθήσουμε στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στην ελληνική νεολαία το μήνυμα "Βάλε το Φρούτο στη Ζωή σου" έτσι ώστε τα φρούτα της ελληνικής γης να μπουν στην καθημερινότητα των παιδιών της ελληνικής οικογένειας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 14:34
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:42 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 11:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΚΑΘ Α.Ε. συμμετέχουν εθελοντικά, με δωρεάν προσφορά φρούτων, στο πρόγραμμα "Πιλοτική δράση <Βάλε το φρούτο στη ζωή σου> σε Δημοτικά Σχολεία - Διανομή Φρούτων σε μαθητές" που υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων - Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Η διανομή των φρούτων θα υλοποιηθεί κατά το σχολικό έτος 2014-2015 και αφορά 6 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης στα οποία φοιτούν συνολικά 1316 μαθητές.

Μέσω του προγράμματος αυτού θα γίνεται δωρεάν διανομή φρούτων εποχής σε ομοιογενή συσκευασία των 6 φρούτων μια φορά το μήνα και για 6 συνεχείς μήνες σε κάθε μαθητή των Δημοτικών Σχολείων.

Η έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2014 εώ η δεύτερη φάση της διανομής θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γιακουμάτου στις 19 Νοεμβρίου 2014.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 11:24
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:41 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 26 Μάιος 2014 11:08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράταση για τα Κουπόνια Καινοτομίας

Παρατείνεται ως την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 η διαδικασία υποβολής προτάσεων για τα Κουπόνια Καινοτομίας που προωθούνται στο πλαίσιο πιλοτικής δράσης του έργου WIDER (Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας MED). Μέσω των κουπονιών καινοτομίας πρόκειται να χρηματοδοτηθούν, κατόπιν αξιολόγησης, καινοτόμα σχέδια Πολύ Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων τα οποία θα λαμβάνουν υπόψη τόσο το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας, όσο και την προσέγγιση του τελικού χρήστη. Κάθε κουπόνι καινοτομίας κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 ευρώ.

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο έργο «WIDER – Green Growing of SMEs: Innovation and Development in the Energy Sector in the Mediterranean Area», προσκαλεί Πολύ Μικρές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που δραστηριοποιούνται κυρίως στους κλάδους των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αυτοματισμών, φωτισμού, ψύξης, θέρμανσης, κατασκευών, δομικών υλικών, επίπλων, συσκευασίας, υγείας, να υποβάλουν καινοτόμα σχέδια μεταφοράς τεχνογνωσίας, από φορείς οι οποίοι έχουν ενταχθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου 2014, σε διεθνή κατάλογο σχετικών παρόχων / προμηθευτών (πανεπιστήμια, κολέγια, οργανισμοί έρευνας και τεχνολογίας, τεχνικοί σύμβουλοι, ειδικοί σε θέματα προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, ειδικοί σε θέματα σχεδίασης, κ.λ.π). Τα σχέδια αυτά θα τους επιτρέψουν να τοποθετηθούν / επανατοποθετηθούν, με προϊόντα ή υπηρεσίες τους, στην αγορά της οικολογικά έξυπνης κατοικίας για ηλικιωμένους.

Ο διεθνής κατάλογος Παρόχων / Προμηθευτών Τεχνογνωσίας έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του έργου WIDER http://www.wider-project.eu, ενώ η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στον διεθνή κατάλογο Παρόχων / Προμηθευτών Τεχνογνωσίας βρίσκεται αναρτημένη στη θέση «Σημαντικά Θέματα» της ιστοσελίδας του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr.

Στις επιχειρήσεις, τα καινοτόμα σχέδια των οποίων θα επιλεγούν, κατόπιν σχετικής αξιολόγησης από την αρμόδια Τοπική Επιτροπή Καινοτομίας, που συγκρότησε, στο πλαίσιο του έργου, το ΕΒΕΘ, θα χορηγηθεί Κουπόνι Καινοτομίας που θα αντιστοιχεί σε συνολικό ποσό πέντε έως δέκα χιλιάδων ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ή μη του ΦΠΑ ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία). Το κουπόνι καινοτομίας θα δίνει τη δυνατότητα στις επιλεγείσες επιχειρήσεις να υλοποιήσουν το σχέδιο μεταφοράς τεχνογνωσίας από τον πάροχο του διεθνούς καταλόγου που θα επιλέξουν, ενώ ο τελευταίος, μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα εξοφληθεί από το ΕΒΕΘ για το σύνολο του ποσού που αναγράφεται στο κουπόνι, σύμφωνα με τη διαδικασία που αναλυτικά περιγράφεται στη σχετική πρόσκληση υποβολής προτάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στο ΕΒΕΘ (Τμήμα Μελετών και Έρευνας, Τσιμισκή 29, 546 24, Θεσσαλονίκη, αρμόδιος Αντώνης Μπούμπουλας, τηλ. 2310 370180), σε σφραγισμένο φάκελο, το έντυπο υποβολής πρότασης συμπληρωμένο, καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα που αναφέρονται στην πρόσκληση, μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014.

ΠΗΓΗ: ΕΒΕΘ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 26 Μάιος 2014 12:34
 
Παλαιότερα δελτία τιμών...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates