Ulti Clocks content

Πείτε μας την γνώμη σας...

Είστε ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα του Συνδέσμου;
 
GreekEnglish (United Kingdom)
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:39 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 09:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ... δρόμος προς τις αγορές του εξωτερικού

 

"Διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού : από τη θεωρία στην πράξη" είναι το θέμα της ημερίδας πού διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των σεμιναρίων"Ηλεκτρονικό Εμπόριο" και"Εξαγωγές προϊόντων", που πραγματοποίησε πρόσφατα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στις 5:30 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα υπάρξουν σύντομες εισηγήσεις από εξωστρεφείς επιχειρήσεις - μέλη ΕΒΕΘ και ειδικούς του χώρου, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους εισηγητές προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν πρακτικές απαντήσεις και συμβουλές σε θέματα εξαγωγών.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι για να την παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την On line δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, στην κατηγορία "ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης. Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ 2310 370 132).

 

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:38 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 13:03

Ενημερωτική εκδήλωση για το Εμιράτο της Fujairah

Ημερίδα, με σκοπό, την παρουσίαση της οικονομίας και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Εμιράτο της Fujairah των ΗΑΕ, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στις 4 μ.μ., στο ξενοδοχείο The Met. Επίσης θα παρουσιαστούν τα κίνητρα και οι διευκολύνσεις που προσφέρονται στις ξένες εταιρίες, οι δυνατότητες για τοπική παραγωγή, υπηρεσίες logistics ή για διαμετακομιστικό εμπόριο προς πολλές αγορές του Αραβικού Κόλπου και άλλες χώρες.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιπροσωπεία του Οργανισμού Ελεύθερης Ζώνης (Fujairah Free Zone Authority) του Εμιράτου της Fujairah των ΗΑΕ σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, το ΣΕΒΕ και το ΣΒΒΕ.

Τα μέλη της υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας από το Εμιράτο της Fujairah θα είναι διαθέσιμα για κατ΄ ιδίαν επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη για να συζητήσουν σχέδια ελληνικών εταιριών που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δικτύωσή τους σε δυναμικές αγορές μέσω κατάλληλων συνεργιών και συμμαχιών.

Με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει από την ημερίδα, θα προγραμματισθεί στη συνέχεια αποστολή στη Fujairah με ελληνικές εταιρίες που θα ήθελαν να διερευνήσουν περαιτέρω και να προχωρήσουν σε επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες και τοπικές εταιρίες, για την οποία η κυβέρνηση της Fujairah προτίθεται να καλύψει μερικώς έξοδα φιλοξενίας (διαμονής, τοπικών μετακινήσεων κλπ.) όσων συμμετάσχουν.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, πρέπει να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, στην κατηγορία «ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ», το αργότερο μέχρι τις 18.2.2014

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γ. Πατσιαβό (ΣΕΒ, Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τηλ. 2115006144, patsiavos@sev.org.gr), καθώς και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).

 

ΠΗΓΗ: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:37 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 10:03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (ΣΕΚΛΘ) διέθεσε 25 περίπου τόνους νωπών οπωροκηπευτικών σε ιδρύματα και άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Συνδέσμου στο χώρο της Κεντρικής Λαχαναγοράς και διατέθηκαν στους δικαιούχους μέσω των Δήμων και των Σωματείων που συνδράμουν στην ηθική και οικονομική στήριξη των συνανθρώπων μας.

Στη συγκέντρωση των διανεμηθέντων οπωροκηπευτικών συνέδραμαν με την ευγενική τους προσφορά προμηθευτές και έμποροι της Κεντρικής Αγοράς και η Διοίκηση του Συνδέσμου.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Εμπόρων ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια είτε με προσφορά τροφίμων είτε με προσωπική εργασία και εύχεται σε όλους χαρούμενες γιορτές.

 
Παλαιότερα δελτία τιμών...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates