ΠΡΑΚΤΙΚΟ 553/11-12-2023

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ 553/11-12-2023

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 553/11-12-2023

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για χορήγηση αναμνηστικού υλικού για τις εορτές των Χριστουγέννων έτους 2023 στα μέλη του Συνδέσμου και έγκριση της δαπάνης που θα απαιτηθεί.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Μειοψηφούντος του κ. Σκαρλή πάρθηκε απόφαση και εγκρίνεται η εισήγηση του κ. Μουτσογιάννη για να χορηγηθούν ως αναμνηστικά στα μέλη του Συνδέσμου μία ατζέντα και ένα γούρι για το 2024 με συνολική δαπάνη περίπου 4.500 €

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και δαπανών αυτής.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Ομόφωνη απόφαση να οριστεί επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Τσιτσιρίκο, Δογραμματζή και  Μαραγκόζη για την εύρεση χώρου  καθώς και για την προετοιμασία της εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου.

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη  απόφασης για δαπάνη Χριστουγεννιάτικων δώρων σε θεσμικούς.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Ομόφωνη απόφαση  να σταλούν καλάθια με ποτά σε θεσμικούς και να καλυφθεί στο ακέραιο το σύνολο της  δαπάνης αγοράς τους.

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για χορηγία σε είδη πρώτης ανάγκης σε ιδρύματα της πόλης μας.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει ο Σύνδεσμος σε δωρεές σε Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους συνολικού ύψους χιλ\ίων εκατό ευρώ (1.100,00 €) με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση των σκοπών και της λειτουργίας τους και όχι για εμπορικό σκοπό και συγκεκριμένα: α. στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, β. στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης , και γ. στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ».